grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Parti'nin Kırşehir Belediye Başkan A. Adayları Belli Oldu

AK Parti'de Kırşehir Belediye Başkanı olabilmek için toplam 13 aday başvuru yaptı

Siyaset Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 23:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçiminde Kırşehir Belediye Başkanı olabilmek için 13 aday başvuru yaptı.Aday adayları, Kırşehir İl Başkanlığı'na gelerek İl Başkanı Seher Ünsal'a resmi başvurularını gerçekleştirdiler.

Mikail Arslan'ın ise başvuru süresinin bitimine 15 dakika kala Ankara'dan başvuru yaptığı öğrenildi.Böylecek AK Parti'den Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak toplam 13 isim temayül yoklamasına girecek.

Temayül yoklaması ise 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.Temayül yoklaması ile birlikte saha çalışması, anketler ve adaylara ait projeler de aday belirleme sürecinde etkili olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memurların Belediye Başkan Adayı ya da meclis üyesi olabilmeleri için son istifa tarihini ise 1 Aralık olarak duyurdu.

Adayların belirleme sürecinde anketler de önemli bir yer tutuyor. AK Parti özellikle Kırşehir'de çok sayıda anket çalışması gerçekleştiriyor. AK Parti kaynakları söz konusu anketlerde Mevcut Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun yüksek orana sahip olduğunu bildiriyor.Bu nedenle Kırşehir'de doğru adayı belirlemek adına AK Parti çok titiz bir çalışma yürütüyor.

 

İŞTE AK PARTİ'NİN KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI :

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.