grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Metin Ülgen Kaya Aday Adaylığını Açıkladı

İŞKUR İl Müdürü Metin Ülgen Kayan, Kırşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Gündem Yayın: 15 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.11.2023 21:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor.İşkur İl Müdürü Metin Ülgen Kaya yaptığı basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.Metin Ülgen Kaya toplantıda şu ifadelere yer verdi ;

“Kıymetli hemşerilerim, değerli basın mensupları, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partisinden Kırşehir Belediye Başkanlığı için A. Adayı olduğumu buradan açıklıyorum.

Öncelikle şunun bilinmesini isterim bu kararı almamda ki en büyük etken, Kırşehirli hemşerilerimden gelen yoğun talep ve Siyasi büyüklerimle yaptığım istişarelerdir. Kırşehir'in bir evladı bir bürokratı olarak doğduğum büyüdüğüm şehrime çeşitli alanlarda imkânım nispetinde samimi bir şekilde hizmet etmeye çalıştım.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için; Kibirden ve kavgadan uzak, liyakatli, projeci, üretken ve vatandaşına dokunabilen bir anlayış ile değişen, yenilenen ve güzelleşen bir Kırşehir için doğru zaman doğru aday düsturu ile yola çıkıyoruz. Bu vesileyle Kırşehir'de doğup büyüyen, aile kuran genç bir kardeşiniz olarak bizlere destek veren her kesim ve düşünceden hemşerilerimize şimdiden teşekkür ediyorum"

 

AK PARTİ KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A.ADAYI METİN ÜLGEN KAYA KİMDİR ?

1979 yılında Kırşehir de doğdu,

İlk, orta ve lise eğitimini Kırşehir de tamamlamıştır.

Ankara Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesinden lisans mezunu olan Kaya, akabinde İşletme Yönetim ve Organizasyon üzerine Yüksek Lisans-Master Programını tamamlayarak, Kamu Personel Rejimi, Devlet Bürokrasisi, Stratejik Yönetim gibi birçok akademik araştırma ve çalışmalara imza atmıştır.

2001 Yılında Ak Partinin kuruluşuyla birlikte Siyasete başlayan, 20 yılı aşkın bir emeği olan ve Partinin ilk üyelerinden Metin Ülgen Kaya, Kurucu Gençlik Kolları İl yönetiminde bir nefer olarak çalışmaya başlamış olup, 2003-2006 yılları arasında Ak Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanı olarak görev yapmıştır.

2006-2009 Yılları arası T.C Başbakanlık Özel Kalem Müdürlüğü (B.H.İ.M) Müşaviri olarak üst düzey bürokraside yerini almış ve birçok kamu kurum ve kuruluşlarında stratejik danışmanlık görevlerini ifa etmiştir.

2010-2016 Yılları arası Kırşehir Yüksek Öğretim Kredi Ve Yurtlar Kurumunda çeşitli kademelerde görev ve yöneticiliklerde bulunmuştur.

2016 yılında Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü görevine atanan Kaya;

31 Mart 2024’de yapılacak olan seçimde Ak Parti Kırşehir Belediyesi Başkanı A. Adaylığı için yola çıkmıştır.

Metin Ülgen KAYA sade bir kimlikle, anlatışla ve kısaca yukarıda da yazdığı üzere Kırşehir Sevdalısı, Samimiyetiyle Halkın Adamı, Projeleriyle iddialı, Hakkın Aşığı, Milletinin Doğru Kararı ve Siyasetin Yeni Yüzüdür.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.