grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ÜMİT ÖZDAĞ, ÇANAKKALE'DE "ZAFER YÜRÜYÜŞÜ" DÜZENLEDİ

Ümit Özdağ liderliğinde tüm Türkiye’den gelen Zafer Partililerle birlikte, 8-9 Ağustos’ta Çanakkale’de Anafartalar muharebelerinin yıl dönümünde Atatürk ve Çanakkale şehitlerini, gazilerimizi anmak için “Zafer Yürüyüşü” düzenledi.

Gündem Yayın: 10 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 10.08.2023 00:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Prof. Dr. Ümit Özdağ : “Burası Çanakkale, çünkü metrekarede sadece 6 bin mermi yok, aynı zamanda Türk askerinin kanı var. Biz bu coğrafyada, kendi cenaze namazını kılan Türk askerinin savaştığı yerde, Çanakkale'de siperlerdeyiz. Türk askerinin muhteşem direnişi karşısında İngiliz emperyalizminin 'Dağlar Türk doğuruyor' diyerek paniğe kapıldığı ve sonunda yenilerek çekilmek zorunda kaldığı yerdeyiz. Çanakkale geçilmedi ve Çanakkale geçilmeyecek Eğer Atatürk'ü gerçekten seviyor ve inanıyorsanız umudunuzu yitirmeye hakkınız yok. Çünkü umutsuz durum yoktur. Atatürk'ün mücadelesini veren gençlik umutsuz olamaz, muhakkak kazanacaktır. Asla mücadeleden vazgeçmeyin. Mücadeleden vazgeçmeyi aklınızdan geçirmeyin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ilelebet yaşatmak için mücadele edeceğiz.”

“Türk milletinin vatanını elinden, bin sene Haçlı Seferleri ile iç tuzaklarla alamayanlar şimdi işgalci kitleleri ve ülkemizi satın almayı hedefleyen sermayeyi yollayarak milli birliğimizi, toprak bütünlüğümüzü, devlet yapımızın parçalanmasını hedefliyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Bu istilaya son vereceğiz. İstedikleri kadar vatandaşlık versinler. Bütün bu vatandaşlıkları sona erdireceğiz, hepsini vatanlarına tek tek yollayacağız. Bunu da hukuk devleti içinde, uluslararası hukuka uygun olarak yapacağız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.