grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ŞEHRİMİZİN MUHTELİF YERLERİNDE İLAÇLAMA İŞLEMİ YAPILIYOR!

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, şehrimizin çeşitli yerlerinde ilaçlama işlemlerini sürdürüyor

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yürüttüğü larva mücadelesi, halk sağlığını korumak adına büyük önem taşıyor. Durgun su alanları ve derelerde üreyen larvalar, sivrisinek ve diğer zararlı böceklerin çoğalmasına yol açarak, halk sağlığını tehdit edebilir. Bu mücadele, sivrisinek kaynaklı hastalıkların önlenmesi ve halkın sağlıklı bir çevrede yaşaması için kritik bir adım.

 

Larva mücadelesi !

Kırşehir Belediyesi'nin larva mücadelesi, muhtelif yerlerde, durgun su alanlarında ve derelerde titizlikle yürütülüyor. Ekipler, özellikle sivrisinek larvalarının üreme alanlarına odaklanarak, biyolojik ve kimyasal mücadele yöntemlerini uyguluyor.

 

Larva mücadelesi !

Larva mücadelesi !

Larva mücadelesi !

Larva mücadelesi !

Larva mücadelesi !

Larva mücadelesi !

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.