grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'i Sarsan Olayda Yeni Gelişme

Kırşehir kamuoyunda büyük yankı uyandıran olayda önemli gelişme... Zimmete para geçirme suçlamasıyla yargılanan belediye çalışanları kefaletleri ödenerek serbest bırakıldı.

Gündem Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 00:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'de yaşanan olayda; Kırşehir Belediyesi'nde ortaya çıkan şüpheler üzerine Başkan Selahattin Ekicioğlu tarafından disiplin soruşturması için muhakkik görevlendirilmiş ve düzenlenen rapor doğrultusunda 3 kişi hakkında görevden uzaklaştırma kararı alınarak Belediye Başkanlığı tarafından haklarında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Kırşehir Belediyesi, söz konusu kişilerin memuriyetten atılmaları için İçişleri Bakanlığı'na başvurmuş, Bakanlık ise olayların araştırılması için baş kontrolör görevlendirmişti.Baş kontrolörün düzenlediği rapor doğrultusunda gözaltına alınan belediye çalışanlarından G.Ü, M.A. ve B.K. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDILAR

Hukuk işlerinde kullanılmak üzere istenilen avansları hesaplarına aktardıkları iddiasıyla yargılanan 3 sanık, serbest kalabilmek için istenen 1 milyon 666 bin TL'lik kefaleti ödediler ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.