grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

TEKNOFEST Projesine ’’En İyi Girişim’’ Ödülü Kırşehir'e

TEKNOFEST Ankara'da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) akademisyeninin projesi "En İyi Girişim" ödülü aldı.

Teknoloji Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 23:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te tarım teknolojileri hızlandırma kategorisinde finale kalan Dr. Öğretim Üyesi Şefik Tekle'nin balık atıklarından jelatin, protein tozu ve kolajen peptid üretimi "MHT Ar-Ge" en iyi girişim ödülünün sahibi oldu.

Ödül ile birlikte projenin 150 bin liralık desteğe de layık görüldüğünü, projenin gurur duyulacak bir noktaya ulaştırdıklarını aktaran Tekle, üniversitenin desteğini her zaman hissettiklerini, bu durumun motivasyonlarını artırdığını kaydetti.

Elde ettikleri başarıdan dolayı proje ekibini tebrik eden KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil de pilot üniversite olarak her zaman ülkeye katkı vermeyi hedeflediklerini, tarım alanında etkin Kırşehir'in bu alanda ödül kazanmasının gurur verici olduğunu ifade etti.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.