grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

TÜRKİYE YERLİ KOLA ÜRETTİ:

TÜRKİYE YERLİ KOLA ÜRETTİ: COCA COLA VE PEPSİ'YE RAKİP GELİYOR

Ekonomi Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 20:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Özellikle ülkemizde sıkça tüketilen Coca Cola'ya yönelik büyük tepkiler gelirken vatandaşlar yerli ve milli gazlı içeceklere yönelmeye başladı. Şuan için Türkiye'de üretilen tek milli içeceğimiz Cola Turka var. Ancak bu firmada Japonlara satıldı. Vatandaşların yerli ve milli gazlı içecek arayışı devam ederken güzel haber geldi.

TÜRKİYE YERLİ KOLA ÜRETTİ! Yerli içecekler yönelik arayış devam ederken Türkiye'nin meyve suyu markası Meysu, kendine ait kola üreteceğini duyurdu. 1948 yılında kurulan Meysu fazlı içecek alanına yatırım yapma kararı aldı.

2.5 LİTRE OLARAK ÜRETİLECEK Söz konusu yatırım kapsamında yerli ve milli kolanın üretimi gerçekleştirildi. Son teknoloji fabrikada üretilen kola 2,5 litrelik şişelerde satışa sunulacak. Yerli kolanın kısa sürede tüm Türkiye'deki marketlerde satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca Meysu mandalinalı gazlı içecek, portakallı gazlı içecek ve gazoz üretti. Bu ürünler ise 1,5 litrelik şişelerde satılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.