grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Kapalı Spor Salonunun Çatısı Uçtu

Kırşehir yaklaşık 1 yıl önce yenilenen Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunun Çatısı kuvvetli fırtına nedeniyle Ahi Stadyumunun içine uçtu.

Gündem Yayın: 26 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2023 20:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Meteorolojinin art arda uyarılarının ardından sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kuvvetli fırtına Kırşehir'de hayatı olumsuz şekilde etkiledi.Zaman zaman saatte 100 kilomtreyi bulan fırtına nedeniyle önemli hasarlar meydana geldi.Kırşehir'de en büyük hasar ise Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunda meydana geldi.Kapalı spor salonunun çatısı kuvvetli fırtına ile birlikte yerinden sökülerek olduğu gibi Ahi Stadyumununun içine düştü. Kırşehir FK ile Serik Belediyespor arasında oynanan karşılaşma öncesi meydana gelen olayda can kaybı yaşanmaması yüreklere su serpti.Çatının stadyum içerisine düşme anında sahadaki görevlilerin son anda canları kurtarması ise güvenlik kameralarına yansıdı.

 

 

HENÜZ YENİ TADİLAT GÖRMÜŞTÜ

Öte yandan çatısı uçan Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunun henüz yeni onarımdan ve yenileme işleminden geçmesi kafalarda soru işareti bıraktı.Bilindiği üzere AK Parti'nin seçim vaadi olarak Kırşehir'e 4 bin kişilik yeni bir kapalı spor salonu inşa edilecekti ancak yerel seçimlerinden ardından bundan vazgeçilerek mevcut salonun yenilenmesi kararlaştırılmıştı.4 Milyon 433 bin TL'ye onarımı gerçekleştirilen kapalı spor salonunun çatısına ise dokunulmadığı öğrenildi.Onarımdan geçmeyen çatı ise kuvvetli fırtına nedeniyle yerinden söküldü.Çatının yol tarafına değilde stadyum tarafına doğru uçması ise büyük bir faciayı önledi.

VALİ BUHARA'DAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin açıklamada bulunan H. Mete Buhara  “Bilindiği gibi, ülkemizin birçok bölgesinde şiddetli fırtına devam ediyor. İlimizde devam eden şiddetli fırtına nedeniyle de Aşıkpaşa Spor Salonunun birkaç tabakadan oluşan çatısının bir kısmı uçarak stadın yan tarafına düşmüştür. Gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. İlimiz merkezinde ve ilçelerimizde şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ufak tefek çatı uçmaları, ağaç devrilmeleri, levha uçmaları, mandıra çatısı uçmaları gibi hadiseler yaşanmaktadır. Vatandaşlarımızı tedbirli olmaya davet ediyoruz. Yaşanan olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmaması sevindiricidir. Bu vesileyle, afetsiz günler diliyorum.” dedi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.