grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Prof. Dr. Ümit Özdağ,Tarihe böyle geçmeyin

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy’deki Akbelen Ormanı’nda basın açıklaması yaptı.

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 22:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Prof. Dr. Ümit Özdağ: "Bu orman bu bölgede küresel ısınma dönemine dünyanın hızla girdiği bir süreçte havayı yumuşatan kuraklığı mümkün olduğunca engelleyen yağışları artıran adeta bir vahayken tamamen yok edilecek, toprak kaldırılacak, toprağın altındaki maden alınacak, çok kalitesiz bir maden çok kalitesiz bir kömür ve ondan sonra geriye ölü toprak bırakılacak.

Yani ölüm vadisi haline getirilecek burası. Şimdi ben Limak'ın patronlarının da bunu yapmak istediğini düşünmüyorum. Yapmayın. Türkiye'ye bunu yapmayın. Kendi ailenize bunu yapmayın. Buna başka bir çözüm bulun. Tarihe böyle geçmeyin. Zaten tarihe iyi geçtiğiniz de söylenemez. Tarihle yargılanacaksınız fena halde. Hiç olmazsa şuraya dokunmayın ki o dünyada da bu dünyada da orman size şahitlik etsin bize dokunmadılar diye."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.