grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

EKİCİOĞLU, AKPINAR İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

5 Haziran 2023 Pazartesi günü Akpınar ilçesine ziyarette bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut ile birlikte ilçede yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

Gündem Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 22:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

            Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, belediye olarak Akpınar halkının istek ve beklentileri doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, “Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu ilçemize ziyarette bulundu.

Kendisiyle Çarsı Meydanı çalışmamız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.” ifadelerini kullanırken; Belediye Başkanımız Selahattin Ekicoğlu da “Akpınar Belediye Başkanımız Şükrü Turgut ile birlikte Akpınar Belediyesi'nin Çarşı Meydanı, yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek Akpınarlı esnafımızla ve hemşehrilerimizle görüş alış verişinde bulunduk.

            Biz sosyal belediyecilik anlayışından hareketle gerek ilimizdeki gerekse başka illerimizdeki Belediye Başkanlarımızla ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunmayı önemsiyoruz.

Çağdaş ve modern yaşanabilir ilçeler ve kentler oluşturmak için, ortak akılla yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarda görüş alış verişinde bulunmaya bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.