grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'e Bangladeşli Öğretim Görevlisi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Bangladeşli Mostafa Faisal Parvez öğretim görevlisi olarak görevlendirildi.

Eğitim Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 13:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Yabancı uyruklu kişilerin Türkiye'de kamu kurumlarında görevlendirilmeleri devam ediyor. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne Bangladeşli Mostafa Faisal Parvez öğretim görevlisi olarak 1 yıl süreyle. Uluslararası İslam Öğrenci Örgütleri Federasyonu genel sekreteri olarak görev yapan Parvez'in, 2010 yılında ülkesinde lisans ve yüksek lisansını tamamladığı daha sonra ise Gazi Üniversitesi'nde ise doktorasını yaptığı öğrenildi.

#
Yorumlar (1)
kırşehirleeee
07.03.2024 13:55
iktisadi ve idari bilimler fakültesi komple yabancıların elinde...dekanı da afganlı... öğrencileri de komple azeri,afrika ve özbek,afgan yani envay çeşit millet var... öğretim görevlileride komple yabancı ve çok boşlar...okulda Türkçe konuşulmuyor bile..
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.