grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Kaman'da Büyük Ceviz Festivali Başlıyor!

Cevizin başkenti Kaman'da bu yıl hangi ünlü sanatçılar sahne alacak ve festivalde sizi neler bekliyor?

Yaşam Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 23:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir’in Kaman ilçesinde her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen ceviz festivali, bu yıl 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde daha geniş kapsamlı bir şekilde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Kaman Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan festivalde, ünlü sanatçıların konserleriyle birlikte ceviz tanıtımları ve çeşitli etkinlikler ziyaretçilerini bekliyor.

Belediye Başkanı'ndan festival daveti

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, festivalle ilgili bir duyuru gerçekleştirerek tüm vatandaşları Kaman'a davet etti. Başkan Çolak duyurusunda şu ifadelere yer verdi:

“Ailenizle Birlikte Eğlenebileceğiniz ve Yöresel ürünler ile kaliteli Ceviz tedarik edebileceğiniz, Güzel Bir Hafta Sonu geçirebileceğiniz Festival.. Ankaraya 140 km, Kırşehir'e 55 km, Kırıkkaleye 75 km, Nevşehir'e 175 km, Kayseriye 180 km... İç Anadolunun incisi, ipek yolunun Başkenti, Kapodokyanın giriş kapısı... Cevizin Başkenti Kamana davetlisiniz..."

Kaman'ın önemi

İç Anadolu'nun önemli merkezlerinden olan Kaman, tarihi ipek yolunun başkenti olmasının yanı sıra Kapodokya'nın da giriş kapısıdır. Coğrafi konumu itibariyle birçok ilimize yakın mesafede olup, festival ziyaretçileri için ideal bir lokasyondadır.

Festivalin düzenleneceği bu özel günlerde Kaman'da hem yöresel tatları keşfedebilir hem de kaliteli ceviz tedarik edebilirsiniz. Unutulmaz anılarla döneceğiniz bu festival için şimdiden planlarınızı yapmaya başlayın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.