grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Sosyal ve kültürel etkinlikleri düzenlemeye de devam

Kırşehir Belediyesi tarafından Kır-Köy Kampüs alanının hemen yanında yapılan Park ve Mesire Alanı Kırşehirlilerin vazgeçilmez uğrak yeri oldu

Gündem Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 21:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kır-Köy Kampüs alanının hemen yanı başında yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Park ve Mesire Alanını Kırşehir halkının hizmetine sunmaktan duydukları memnuniyetini dile getirerek, “25 Bin metre karelik alanda oyun, gezinti, dinlenme ve piknik ihtiyacına cevap verecek projemiz Kır-Köy Kampüs Alanı ile birlikte daha da anlam kazandı.

 

 

Spor aktivite yerleri, otoparkları ve peyzajı ile birlikte halkımızın doğal yaşam içerisinde sosyal aktivitelerini gerçekleştireceği bir alanı daha ilimize kazandırdık. En az 300 kişi kapasiteli Kameriye, Açık Piknik Alanları ve Mesire Alanımızı da Kır-Köy Kampüsü yanında hizmete sunduk.

 

 

Mayıs ayında bu alanda gerçekleştirdiğimiz Uçurtma Şenliğine katılan binlerce kişi ile alanımızın fiili açılışını da gerçekleştirmiş olduk.Kırşehir'de değer katan projelerimizi bir bir hayata geçirmeye ve hemşehrilerimiz için bu tür sosyal ve kültürel etkinlikleri düzenlemeye de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Kır-Köy ve Piknik Alanına hafta sonları Cacabey Meydanı’ndan 10:00-15:00 saatleri arası (her saat başı) ücretsiz Belediye Halk Otobüsü seferleri düzenleniyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.