grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Kırşehir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.Belediye Başkanı Ekicioğlu, yönetimi geleceğimizin teminatı çocuklarımıza devretti.Belediye binası önünden Kent Park istikametine doğru yapılan kortej yürüyüşü kutlama prog

Gündem Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 23:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. Yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kırşehir'de,  Belediye tarafından hazırlanan bir dizi programla coşkulu bir şekilde kutlandı.

 


23 Nisan 2023 Pazar günü saat 10.30’da, Ahi Evran İlkokulu’nun Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nu makam ziyaretinde okul müdürü Bekir Değer, öğretmeni Gülseren Köysüren ve 3. Sınıf öğrencilerimiz Cansu Gökgöz, Metin Köysüren, Ahmet Özalp, Yağmur Bahar Güler ve 4. Sınıf öğrencilerimiz Azranur Aslan ve Zehranur Ala ile Bayram sevinci yaşandı.Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun, Belediye Başkanlık makamını teslim ettiği Cansu Gökgöz, daha çok kültürel etkinlik, turist sayısının arttırılması için ilimizin tanıtımının arttırılması, yeşil alan ve ormanların arttırılması taleplerini iletti.Başkanımız Selahattin Ekicioğlu da Onların talepleri bizim görev ve sorumluluğumuzdur.” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde saat 11:00’da Belediye Binası önünden Kent Park istikametine doğru yapılan Kortej Yürüyüşü gerçekleştirildi. Kırşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Kent Park’taki kutlama programında Pandomim Gösterileri, Jonglör, Tahtabacak Show, Karagöz-Hacivat, Nasreddin Hoca, Kukla Gösterileri, Sihirbaz, Transformers Robot Show, Animasyon Gösterileri (Mini clup dans show), Yarışmalar ve Sürpriz Hediyeler, Maşa ve Ayı Maskotları, Palyaçolar ve Yüz Boyama Etkinlikleri yer aldı. Ayrıca Kent Park’taki Teniz Kortunda da çocuklarla birlikte duvara Graffiti çalışması yapıldı.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kutlama alanında yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, gelecek güzel ve sağlıklı günlere olan umudumuzu yitirmeden hep birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 

 

 

​Bugün, Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılını kutluyoruz. Gelecek kuşakların, Cumhuriyetimizin ışığıyla aydınlanmasını, ülkemiz ve dünyamız için iyi bir birey olabilmelerini hedefleyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmiş ve 23 Nisan aynı zamanda tüm Dünya çocuklarının da bayramı olmuştur.     

 

 

23 Nisan, milletimizin tutsaklık zincirlerini kırarak tarih sahnesine çıktığı ve egemenliği kendi eline aldığı gündür. Esaret ve işgal zincirlerini kıran, insanlarımızı özgürlüğe kavuşturan, Anadolu’nun yoksul halkının kanıyla, canıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günüdür 23 Nisan.   

 

 

Demokrasinin gelişmesi, adaletin sağlanması, hukuk devletinin güçlenmesi, ülkemizde barışın ve kalkınmanın teminatıdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine 23 Nisan Bayramı armağan edilen çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras da özgür ve adil bir Türkiye olacaktır. 

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.