grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Kadın Cinayetine Ağırlaştırılmış Müebbet

Kırşehir'de Mayıs ayında evinde öldürülmüş olarak bulunan Gülbahar Tekten'i katil zanlısı Yaşar Yaşar, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Gündem Yayın: 06 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.11.2023 20:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Olay Kırşehir kent merkezi Ankara Caddesi'nde 16 mayıs 2023 tarihinde meydana gelmişti.Bir apartman dairesinde yaşayan 38 yaşındaki Gülbahar Tekten'den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla girdikleri evde Gülbahar Tekte'nin defalarca bıçaklanmış cansız bedeni ile karşılaştı.Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Asayiş şube büro ekipleri, Gülbahar Tekten'in katil zanlısının arkadaşı Yaşar Yaşar olduğunu tespit etti.Gözaltına alınan Yaşar Yaşar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET 

Gülbahar Tekten Cinayetinin karar duruşması Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.Mütaalası okunana ve Avukatı ile birlikte katılan duruşmaya katılan Yaşar Yaşar'a son sözleri soruldu. Gülbahar Tekten ile zaman zaman görüştüklerini dile getiren Yaşar, ''  Yanına gittiğim gün birlikte uyuşturucu aldık. Bana 800 TL fiyat çekti. Telefonda da 250 TL diyordu. Sinirlendim, 'Beni mi çarpmaya kalkıyorsun?' dedim. Uyuşturucunun da etkisi ile kontrolü kaybetmiştik. Tartışmamız kavgaya dönüştü. Birden eline aldığı bıçakla parmağımı yaraladı. Bende o an sinirle Gülbahar'ı defalarca bıçakladım. Amacım öldürmek değildi, korkutmak istemiştim. Uyuşturucunun etkisi ile ne yaptığımı hatırlamıyordum. Gülbahar'ın öldüğünü kendime geldikten sonra öğrendim. Olayın buraya kadar geleceğini hiç düşünemedim. Çok pişmanım" dedi.

Kararı açıklayan mahkeme heyeti, Yaşar Yaşar'ı 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.