grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

PARA HERŞEYİ YAPAR DİYENLER. PARA İÇİN HERŞEYİ YAPANLAR!

Türk kimliklerini pazarlayanların kimliklerin Milli değerler karşısında peş para etmediklerini gösterdiler… Bu ülkenin paraya değil, onurlu kimlikler ihtiyacı var!

Gündem Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 02:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

PARA HERŞEYİ YAPAR DİYENLER. PARA İÇİN HERŞEYİ YAPANLAR!

Fenerbahçe ve Galatasaray ilan ettiler ki; Para için her şeyi yapanların, ülkeyi pazarlayanların, Anadolu topraklarını Araplara peşkeş çeken, Türk kimliklerini pazarlayanların kimliklerin Milli değerler karşısında peş para etmediklerini gösterdiler… Bu ülkenin paraya değil, onurlu kimlikler ihtiyacı var!

‘Filistin’de İsrail karşısında dut yemiş bülbül gibi susan… Kendi vatandaşını testere ile kesen ve asitte eriten… Geçmişte Osmanlı’yı arkadan hançerleyen ve Türk kanı içen Suud’lara tarihi geçmişi Suudi Arabistan’dan da daha eski, iki güzide kulübümüz, sahaya çıkmayarak şiddetli onur kırıcı ve unutulmayacak bir ders vermiş ve Türk’ün Atatürk’e bağlılığını ve her şeyin üstünde olan saygısını tüm dünyaya göstermiştir. Yurtta barış, dünyada barış’. Türker Ertürk.

Sizler hiç Yunanlı, İngiliz, Fransız, Rum ve hatta Ermeni’nin ağzından Türkiye Cumhuriyetine, Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e, ilkelerine hakaret veya küfür edildiğini işittiniz mi? Ve bizdeki Arap artıkları ve Araplardan başka hakaret eden var mı? Sindiremezler. Mustafa Kemal bu şerefsizlerin namusunu kurtaran insan. Arap mezhebinde köpekleşmek onlar için onurdur.

Arap’a kardeş diyenler, Arap topraklarında maç pazarlayanlar… Kulüp başkanlarının karşı çıkmasına rağmen ısrarla neden Suudi Arabistan, Neden Samsun değil de, Neden Ankara değil de, Neden İzmir değil de! Neden Riyad’da? Bizdekiler dâhil! Tüm Dünya anlamalı ki bu ülke Atatürk’ten kopartılamaz. Kopmaz…

Bu kadar haini bol olan bu ülkeye ha yunan, ha bunlar hâkim olmuş ne fark eder ki! Biri keşke ‘Yunanlı’ kazansaydı der. Bir diğeri Camide ‘Fransızları’ över… Kendi aşağılığını bilmez, Hatay’a ‘Arap’ toprağı der.  Biri çıkar ‘iki ayyaş’ der, kimliğini bilmez, Mustafa Kemal Atatürk’ü kendilerince aşağılar küçük görür! Bir başkası kendi kepazeliğini, lanetliğini, hırsızlığını din tüccarlığını bilmez ‘lanet’ okur. Bir başkası cumhuriyet olmasaydı ya odalıktı, ya cariye, ya da genelev sermayesiydi. O’da Cumhuriyete ‘reklam arası’ der. Bu topraklarda hüküm süren şerefsizliğin daha-la-rı-da var. Bu kopası dillere bunca cesareti kim verdi?

‘Pehpehlerle pohpohlarla çok itleri at yaptık,

Uçurduk da göklere alkıştan kanat taktık.

Hiç yoktan başımıza koca saltanat yaptık’… Abdullah Çağlayan.

Ben Fenerbahçeliyim. Takımımla hep gurur duydum… Bugün ben hem Fenerbahçeliyim. Hem de Galatasaraylıyım. İyi ki bu ülkenin bu kadar güzel kimlik sahibi spor kulüplerimiz var. Diğer yanda Filenin Sultanları, onların deyimiyle Atatürk’ün kızları var. Ve Milli yüzücülerimiz, atletlerimiz var. Türkiye Cumhuriyetine ve kurucusuna yapılan bu saygısızlığın baş mimarı olan TFF Başkanı badem Mehmet Büyükekşi ‘utanması ut ve hayâsı’ varsa federasyonun başında çeker gider. Ancak bu işi atanmışlar değil. Ahlak sahipleri olan kişilik sahibi olanlar uygular.

Dünya basını ne dedi?

Güney Kore Spor Gazetesi Hanshin Lee. ‘Suudiler hiç yenilmeyen bir adamı yenebileceklerini zannettiler. Türk değilim ama bugün herkesle gurur duydum. Bu durum Fenerbahçe, Galatasaray rekabetinin ötesine geçiyor’… İngiltere. Mirror Gazetesi. ‘Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki ‘Türk Spor Kupa Finali, Suudi Arabistanlı yetkililerin Türkiye’nin kurucusu Atatürk’ü onurlandırmalarına izin vermeyi reddetmesinin ardından iptal edildi’. Daily Mail Gazetesi ‘Suudi Arabistan Türkiye’nin kurucusunun pankartlarını yasakladı’… İtalya ‘Türkler Atatürk’ten vazgeçmediler’… Farklı ülkelerden onlarca gazete manşetlerinde Mustafa Kemal Atatürk ismi yansıdı.

İktidar ve ortaklarının sanırım uykuları kaçmıştır!

İktidarın ortaklarına bir bakın! Büyük ortağın  ‘Milliyetçi’ sıfatı var! Bir başka ortağı bölücü. Bir başka ortağı kökten dinci kadına düşman. Bunları bir araya getiren sahi nedir? Bunlar millet adına ne yapıyorlar? Nasıl projeleri var? Ve Milliyetçiyim diye ortalıkta kas, kasılan bir siyasi parti! Bu olumsuzlukları görmüyor mu? Bunlar kimin milliyetçisi? İsrail’in mi. Amerika’nın mı? İngiliz’in mi, Arapların, Afganlıların, Pakistanlıların mı? Afrikalıların mı? Sizler kimlerin milliyetçilerisiniz? Ve bunların peşine takılmış binlerle ifade edilen yığınlar. Bu halk; bunların peşine hangi ideolojik kavramla takılılar! Anlamak mümkün değil.

Ülkeyi yöneten bir iktidar kendi vatandaşı yerine işgalci göçmenleri çok sevdiğini ve her fırsatta bu çapulcu sürüsünün hayatlarını kolaylaştırdığını bilmeyen var mı? Bunlara ‘kardeşim’ diyor. Bu milletin oylarıyla seçiliyor. Bu milletin koltuğuna oturuyor. ‘Kardeşlerini’ bu yoksul milletin sırtına sarmakla kalmıyor, topraklarını kimliklerini pazarlıyorlar.

Bunun içindir ki; benim; Arap, Suriyeli, Pakistanlı, Afganlı, İranlı, Iraklı, Afrikalı kardeşim yoktur. Ben Türküm. Bu toprakların sahibiyim. Kan dökülerek kazanılmış bu topraklar, Arap toprağı değildir. Türk yurdudur. Ölümsüz liderim Cumhurbaşkanımda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün… Çok iyi biliyorum ki; bu topraklarda benim gibi düşünen milyonlar var.

Ben şehrimin cadde ve sokaklarında  ‘Arapça’ levha istemiyorum. Hastanede, devlet dairelerinde Arapça A-4’ler olsun, işyerlerinde tabela ve levha istemiyorum. Yabancı dil kirliliği olan bu yazılar benim işimi kolaylaştırmıyor yaşamımı etkiliyor. Türkiye Cumhuriyeti bir Dünya devleti. Resmi dili Türkçe…  Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olup hiçbir ülkenin müstemlekesi değildir.

Ortadoğu çöplüğüne çevirdikleri bu ülkeden, istiyorlar ki; mülteciler gitmesinler,  4-5 kadınla birlikte yaşayıp köpek gibi üreyip çoğalsınlar ki; cehaletin yükselmesi ile birlikte, Türk ‘Demografik’ yapısı bozulsun istiyorlar! Bu düşmanlığın altında yatan kin nedir? Hiçbir ülke bu beter duruma katlanmaz. Bu iktidarın amacı ne? Bu ülkeyi 22 yılda öyle tahrip ettiler ki, düzletilmesi için en az 100 yıl gerekir. Arapların kini bunların üzerinde şekilleniyor olabilir mi?

Dünyada yüzlerce ülke kendi geleceğini, toprak yapısını düşünen hiçbir hükümet ülkenin demografik yapısını bozmak için milyonlarca mülteciyi sınırlarına kabul etmez. Ülkesinin geleceğini, halkını düşünen hiçbir hükümet Kaçak adam çalıştırmaz. Ülkenin her tarafı. Şehir ve kasabaların cadde ve sokakları da her yerde ‘Arapça’ levhalar var. Sağlık personeline ‘Arapça’ öğrenme baskısı yapan bir anlayış hâkim.

Beşiktaş belediye Başkanı Suudi Arabistan konsolosluğunun bulunduğu caddenin ismini değiştirme kararı aldı. Bu konu aklı başında tüm CHP’li belediye başkanlarından beklenmeli.

Dükkân açıp tek kuruş vergi vermemelerine göz yummaz. Yoksul halkın sırtından topladığı vahşi vergilerle çapulcu sürülerini beslemez. Önüne gelene TC vatandaşlığını birkaç dolara satmaz… İlçelerde kentlerde çeteleşip Türk halkına saldırmalarına yaralayıp öldürülmelerine çocuklara taciz tecavüz etmelerini kabul etmez… Kendi halkından daha fazla sosyal haklardan yararlanmasını sağlamaz... Tüm bu yaşananlara karşılık bu iktidarın düşüncelerinin altında iyi niyet aramak en hafif şekliyle aptallıktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.