grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Şafak Baskını : Çember Daralıyor

Kırşehir'de eş zamanlı olarak farklı adreslere düzenlenen Şafak Baskınında gözaltına alınan 15 şüpheliden 9'u cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 21:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, narkotik madde arama köpekleri ve dron desteğiyle şafak vakti kent merkezinde belirledikleri adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.Adreslerdeki 15 şüphelinin yakalandığı operasyonda ikamet, iş yeri ve araçlarda yapılan aramada 360 sentetik ecza hap, 88 gram sentetik uyuşturucu, 9 gram esrar, 2 tüfek, 57 tüfek fişeği, tabanca, şarjör, tabanca fişeği ve 3 cam aparat ele geçirildi.İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.K, S.H, S.K, M.Ö, Y.Y, A.K, O.K, D.Ş. ve Ş.K. hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son dönemde düzenlenen operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruldu.İlerleyen süreçte operasyonların genişletilmesi bekleniyor.

 

 
#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.