grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Ekmeğe Yüzde 33 Zam

Artan maliyetler göz önünde bulundurularak Kırşehir'de ekmek fiyatı 4,5 TL'den 6 TL'ye yükseltildi.

Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 00:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Daha önce Kırşehir'deki fırıncıların artan maliyetleri gerekçe göstererek 4,5 TL olan ekmek fiyatının 7 TL'ye yükseltilmesini talep ettiklerini ancak ilgili kurumların kararıyla ekmek fiyatının 6 TL'ye yükseltilmesi kararlaştırılmıştı.Zam kararının ne zamn uygulanacağı merak edilirken açıklama Fırıncılar Odası Başkanı Davut Kaya'dan geldi.

Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Kırşehir Fırıncılar Odası Başkanı Davut Kaya, ''Üyelerimizin Dikkatine 08.08.2023 Tarihi İtibari İle ( Yarın ) Somun Ekmek Ve Pide Fiyatları Güncellenmiş Olup 6,00 TL Olarak Satışı Yapılacaktır. Herhangi Bir Cezai İşlemle Karşılaşmamanız İçin Odamızdan Yeni Fiyat Tarifelerinizi Almanız Önemle Duyurulur '' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.