grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehirli Gençten Acı Haber

Tatil için Ankara'dan Samsun'a giden Kırşehirli Berkant Yumuşak, denizde yüzdüğü sırada boğulma tehlikesi geçirdi. Üniversiteli talihsiz genç kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 23:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Acı olay Samsun'un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde önceki gün meydana geldi.Alınan bilgiye göre, Kırşehirli Berkant Yumuşak (22), Ankara'dan arkadaşları ile birlikte Samsun'a tatile gelerek serinlemek için Karadeniz'e girdi. Yüzme bilmediği ve Konya'da mimarlık bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen Yumuşak, birlikte denize girdiği arkadaşı Abdullah Çok'a (22) ayağının yerden kesildiğini söyleyip bir anda Karadeniz'in azgın dalgaları arasında kayboldu.

 

 

Abdullah Çok, Berkant Yumuşak'a yardım için denize daldı. Bir ara Yumuşak'ın elini tutan Çok, mücadele etti ancak arkadaşını kurtaramadı. Abdullah Çok'un yardım istemesi üzerine akıntıya kapılarak kaybolan Berkant Yumuşak, sahil güvenlik ve deniz polisi dalgıçları tarafından denizden çıkartılarak ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

 

Berkant Yumuşak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti. Üniversiteli gencin cansız bedeni, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kırşehir'e gönderildi.Kaman'a bağlı Kargın Yenice Köyü nüfusuna kayıtlı Berkant Yumuşak'ın cenazesi burada defnedilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.