grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Petlas işçilerinin haklarını sonuna kadar koruyacağız

Kırşehir Petrol-İş Sendikası'ndan çalışanların hakları için önemli adım

Yaşam Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 20:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Petrol-İş Sendikası, Şube Başkanı Mehmet Doğan liderliğinde, çalışanların haklarını koruma yolunda önemli bir adım attı. Başkan Mehmet Doğan, Başkan Yardımcısı Mesut Güdük ve Petlas İş Yeri Baş Temsilcisi Mehmet Aydın'ın katılımıyla gerçekleştirilen açıklamada, Petlas çalışanlarının merakla beklediği sözleşme sürecinin başladığı duyuruldu.

Sendika liderleri, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek çalışanların hak ve çıkarlarını korumak amacıyla yapılacak olan sözleşme üzerine yoğun bir çalışma yürüttüler. Bu toplantının ardından, Mehmet Doğan ve ekibi, işçilere yönelik bir açıklama yaparak sözleşme taslağının tamamlandığını bildirdi.

Petlas çalışanları, sözleşme sürecinin başlamasını memnuniyetle karşıladı. Uzun süredir devam eden beklentiler ve görüşmelerin ardından, işçilerin haklarını koruyacak bu yeni gelişme, çalışanlar arasında olumlu bir hava yarattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.