grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Halim Çakır'dan Son Nokta Açıklaması

Başkanları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Halim Çakır sosyal medyada çıkan adaylık haberine açıklama getirdi.

Gündem Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 21:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Halim Çakır açıklamasında şu ifadelere yer verdi;"Bildiğiniz üzere 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahallî İdareler Seçimleri yaklaşırken, bazı yerel sitelerde Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkanı Adayı olacağıma dair haberler, yorumlar olduğuna dair bilgiler şahsıma ulaştı.Bir kaç siyasi partinin Genel Merkezlerinden şahsıma adaylık teklifi yapılmış olmasına rağmen, kendilerine de ifade ettiğim üzere  herhangi bir partinin adayı olmak gibi bir düşüncem, talebim olmadı.

Gerek 2004-2009 Kırşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etmem, gerekse 17 Kasım 2023 tarihinde başlayan AK Parti Kırşehir Belediye Başkanı aday adaylık sürecinde; Kırşehir'de vicdanî ve siyasî etik sınırları dışında oluşan bazı durumların bu tip yorumlara sebep olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle ulaşabildiğim tüm hemşerilerimize de saygılarımı ve sevgililerimi sunuyorum "ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (1)
Hasan
05.02.2024 21:43
Halim Çakır birileri gibi lüks ve şatafat içinde yaşamıyor. Hala eski megan arabasına biniyor. Namuslu ve dürüst başkan Allah yolunu açık etsin.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.