grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'deki Silahlı Saldırıya İlişkin Yeni Gelişme

Kırşehir'de 2 ayrı eve yönelik silahlı saldırıda kahve işleten Veysel Uçar'ın ölümüne neden olduğu ve 2 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan 34 yaşındaki Fatih Y. tutuklandı

Gündem Yayın: 05 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2024 13:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay Yaklaşık 20 gün önce Dedeli Köyü'nde meydana geldi.İddiaya göre gece saatlerinde 65 yaşındaki Sultan Tekbıçak ve oğlu 45 yaşındaki Musa Tekbıçak'ın ikamet ettiği eve gelen kişi veya kişiler cama vurduktan sonra pencereden çıkan anne ve oğluna pompalı tüfekle kurşun yağdırdı.Aynı kişi ya da kişiler aynı şekilde daha sonra ise köyde Kahvehane işleten 58 yaşındaki Veysel Uçar vurduktan sonra olay yerinden ayrıldılar.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında köyden kaçtıkları tespit edilen  Ö.G. ve D.U. jandarma tarafından gözaltına alındı.Şüpheliler sorgularında suçlamaları kabul etmediler ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Hastanede yoğun bakımda tedavisi süren Veysel Uçar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Veysel Uçar'ı vuran kişinin 34 yaşındaki Fatih Y. olduğunu belirledi.Evine yapılan operasyonla gözaltına alınan Yağcı, sorgu işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fatih Y. (34), Veysel Uçar'ı öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.