grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

EKİCİOĞLU YAZ TATİLİNE GİREN ÖĞRENCİLER İÇİN MESAJ YAYINLADI

Başkan Ekicioğlu, tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.

Gündem Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 00:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
 

                Başkan Ekicioğlu, tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Ekicioğlu mesajında şunları ifade etti:

                 “Maalesef 2020-2021eğitim-öğretim yılını da Pandemi koşulları nedeniyle buruk bir şekilde geride bırakarak yaz tatiline giriyoruz. Ancak geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimiz sizler bu zor koşullara rağmen üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiniz. Çocuklarımıza ve onların başarısı için gece gündüz demeden çalışan sevgili öğretmenlerimize ve velilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

                Yaşanan bu zor sürecin ardından tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum.

                Çocuklarımızdan da özellikle tatilde hak ettikleri bir şekilde dinlenmelerini istiyorum. Öğrencilerimizin yaz tatillerini iyi bir şekilde değerlendirebilmeleri için Kırşehir Belediyesi bünyesinde açılan Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ve Mahalle Konaklarımızdaki yaz kurslarımıza katılmalarını bekliyorum.

 

                Bugün tatile girecek olan olan öğrencilerimiz başta olmak üzere, onların başarısında çok önemli paya sahip olan öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni eder, sevgilerimi sunarım.”

 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.