grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu'ndan müjdeli haber geldi.

2005-2011 yılları arasında mücadele eden Kırşehirspor'un maliyeye olan borcu katlanmış ve o dönem yönetiminde bulunan kişilere rücu etmişti.3 milyon 334 bin TL'lik borç nedeniyle hacizlerle karşı karşıya olan iş insanlarına müjdeli haber

Gündem Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 23:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2005 ve 2011 yılları arasında 2. ligden 3. lige ve daha sonra ise amatör lige düşen Kırşehirspor'un o dönemde maliyeye borcu oluşmuş ve borç ödenmediği için 3 milyon 334 bin TL'ye ulaşmıştı.1968 yılında kurulan kulüp kapandığı gibi maliyeye olan borcu da kimse üstlenmedi.2017'de Kırşehir Belediyespor adıyla kurulan futbol kulübü ise bugün ; Kırşehir FSK adıyla  Kırşehir Belediyesi'nin destekleriyle, 2. ligde mücadele ediyor.Daha sonra kapatılan Kırşehirspor kulübü ile ilgili yasal süreç işletildi ve maliyeye oluşan borç o dönemde yöneticilik yapan ve büyük bir kısmı iş insanı olan kişilere rücu etti.Borç nedeniyle çok sayıda iş insanının banka hesaplarına ve gayrimenkullerine haciz konuldu.Bazıları ise ticaret yapamaz hale geldi.Yaşanan bu sorun ilgili girişimde bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu güzel haberi duyurdu.

 

''YAPILANDIRILAN BORÇ, FUAR ORGANİZASYONU İLE ÖDENECEK KALANI İSE KIRŞEHİR FSK'YA AKTARILACAK''

Kırşehirspor'un 2005 ve 2011 yılları arasında borcu nedeniyle birçok iş adamının mağdur olduğunu belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Borç nedeniyle bu kişilerin ; banka hesaplarına, gayrimenkullerine haciz konuluyordu.Bu iş adamlarının bir kısmı kendi üzerlerine düşen borç miktarını ödedi ancak şu anda 86 iş adamı ile ilgili süreç devam ediyordu.İnşallah biz bu borcu yapılandırma işlemi ile 722 bin TL'ye düşürerek onların da desteğiyle  kapatmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda hem Kırşehir Futbol Spor Kulübüne destek olmak hem de Kırşehirspor'dan kaynaklı geçmiş döneme ait borçları silmek adına bir fuar organizasyonu düzenleyeceğiz.İş adamı arkadaşlarımızın üzerindeki bu borç baskısını kaldırmış olacağız.Cacabey Meydanı'ndaki fuar organizasyonu ile hem geçmiş dönem borçları kapanmış olacak hem de kalan parayı da Kırşehir Futbol Spor Kulübüne aktarılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.