grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mazot ve Gübre Desteği icmalleri askıya çıktı..

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü 2023 Yılına Ait Mazot ve Gübre Desteği Detaylı Askı İcmali yayınlandığını duyurdu. Merkez ve ilçelere ait icmal listeleri askıya çıktı.

Yayın: 23 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.09.2023 01:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

15 Eylül 2023 tarih ve 32310 sayılı Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Tarımsal Desteklemelere İlişkin 7613 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı kapsamında, 2023 üretim yılında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı arazilerinde Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline göre buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale ve çeltik üretimi yapan çiftçilere Mazot ve Gübre Desteklemesi Ödemesine ait askı icmalleri yayımlanmış olup, itirazı olan ilimiz çiftçilerinin 20.09.2023 tarihi mesai bitimine kadar ÇKS'ye kayıtlı oldukları İl, İlçe Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekiyor.​

         İl Müdürlüğü konu hakkında şu bilgileri aktardı: “2023 üretim yılına ait Mazot ve Gübre Desteği İcmalleri (Arpa, Buğday, Çavdar, Tritikale ve Yulaf ürünleri için) 16-20 Eylül 2023 tarihleri arasında 5 gün süreyle askıya çıkarılmıştır.

           Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamaması için İcmal Listelerini kontrol ederek bilgilerinde hata bulunanların 20 Eylül 2023 Çarşamba gününe kadar bağlı bulundukları İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine yazılı olarak itiraz etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirilmeyecektir.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.