grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ MUHTEŞEM BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hemşehrilerimizin çok yoğun ilgi gösterdikleri, Özgür Taşkın’ın Koro şefliği ile Kırşehir Belediyesi Korosu Yeşilçam Film Müzikleri-2 Konseri 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 19:30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi

Sanat Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 21:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Depremzede Tuğçe Yurttaş'ın da sahne alarak Esmeray'ın "Unutma Beni" adlı şarkısını seslendirilmesi duygusal anlar yaşattı.

 

Kırşehirli hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği ve salonun tamamen dolduğu konserde Kırşehir Belediyesi Korosu birbirinden güzel Yeşilçam Filmlerinin Müziklerini seslendirdi.
            Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamasında konsere olan yoğun katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları ifade etti:
          “Kırşehir Belediyesi olarak çağdaş bir kentin belleğinde ve kültür dokusunda olumlu gelişmelerin yaşanması için bu tür sanatsal faaliyetlerin önemli olduğunu düşünüyorum. Hatırlanacağı üzere Yeşilçam Film Müzikleri Konserinin ilkini geçtiğimiz yıl Şubat ayında gerçekleştirmiş ve çok yoğun bir ilgi ile karşılaşmıştık.

Bu yıl yine Kırşehir Belediyesi Koromuzun tüm halkımızın gönüllerinde taht kuran Yeşilçam Filmlerinin Müzikleriyle bizleri buluşturması da ayrı bir güzelliği yansıtıyor.,

Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na müzik alanında dahil olmasıyla birlikte üzerlerimize düşen sorumluluk bilinciyle müzik alanında organizasyonlara devam ederek taahhütlerimizi de yerine getiriyoruz.

Tarih ve kültür şehri şirin Kırşehir’imiz, Anadolu’nun ortasında tüm ülkeye ve dünyaya kültür-sanat alanında da sesini duyuruyor olması hepimiz için bir gurur kaynağı. Biz, göreve geldiğimizden beri Kırşehir’in hem ekonomik hem de sosyal-kültürel alanda gelişimi noktasında paydaşlarımızla da istişarelerde bulunarak dayanışma halinde bir dizi program ve etkinlikleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Konserde emeği geçen tüm sanatçı kardeşlerimi ve konserin sunumunda tüm emeği geçenleri yürekten kutluyorum.”

Konser sonrası, belediye Başkan Yardımcımız Nuri Araz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Cumhur Uzun’un plaket takdimleri gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.