grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne Ahmet Gülşen Atandı

11 Bakanlıkta 145 Genel Müdür Değişti.Karayolları Genel Müdürlüğü'ne Kırşehirli Ahmet Gülşen getirildi.Bilindiği üzere Kırşehir'in çevre yolu, havaalanı yolu

Gündem Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 00:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, 11 bakanlıkta 145 genel müdür ataması yapıldı.Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 1973 Kırşehir doğumlu Ahmet Gülşen getirildi.İnşaat mühendisi olan Ahmet Gülşen daha önce Karayolları Antalya Bölge Müdürü olarak görev yapıyordu.

Karayolları Genel Müdürü'nün hemşehrimiz olması Kırşehir kamuoyunu sevindirdi.Çünkü Kırşehir'in bu anlamda birçok sorunu ve tamamlanmayan projesi bulunuyor.

En önemli sorunların başında ise  hala ihalesi yapılamayan Çevre Yolu ile Havaalanı yolu gibi çok sayıda proje bulunuyor.

Umuyoruz Ahmet Gülşen, Kırşehir'in bu problemlerine bir an önce çözüm üretir ve Kırşehir'e önemli katkılar sunar.

 AhiHaber olarak Ahmet Gülşen'e yeni görevinin kendisine ve memleketimize hayırlı olmasını dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.