grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Ziraat Odası Yöneticileri TBMM’de Sorunları Dile Getirdiler

Ziraat Odası başkanları ve başkan vekilleri, TBMM'de bir araya gelerek, Kırşehir’in tarım ve hayvancılık sektöründeki sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Gündem Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 21:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Toprak ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) ziyaret etti. Bu ziyaret, Kırşehir’in tarım ve hayvancılık alanındaki sorunlarını ve çözüm önerilerini gündeme taşımayı amaçladı.

 

Ziraat Odası başkanları ve başkan vekilleri, TBMM'de bir araya gelerek, Kırşehir’in tarım ve hayvancılık sektöründeki sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretçiler arasında Kırşehir Ziraat Odası başkanı Mevlüt Toprak ve başkan vekili Şenol Dulkadir, Kaman Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp, Mucur Ziraat Odası Başkanı İsmail Yıldırım, Çicekdağı Ziraat Odası Başkanı Murat Kurt, Akpınar Ziraat Odası Başkanı Serdar Ay, Boztepe Ziraat Odası Başkanı Emin Uğur, Akçakent Ziraat Odası Başkanı Yaşar Er bulunmakta. 

Toplantıda, Kırşehir’in tarım ve hayvancılıkla ilgili yaşadığı zorluklar ve bu zorlukların çözüm yolları ele alındı. Özellikle çiftçilerin ve hayvancılıkla uğraşanların karşılaştığı problemler, mevcut politikalar ve bu politikaların etkileri tartışıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.