grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Vatandaşın Akaryakıtta ÖTV Zammı İsyanı

Aksaraylı vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarına yapılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammına tepki gösterdi. Tuncay Yöney, "Türkiye’nin hali bu, battıkça batıyoruz. Oy verdik, zam yedik; yazıklar olsun. Oy verdiğimize pişman olduk. Bu kadar da olmaz” dedi.

Ekonomi Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 23:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla dün gece Resmi Gazete’de yayınlanan kararla benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL’ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV de 7,05 TL’ye yükseltildi.

Aksaraylı vatandaş Tuncay Yöney, "İnşaatçıyım, 200 liralık akaryakıt aldık. Türkiye’nin hali bu, battıkça batıyoruz. Oy verdik, zam yedik; yazıklar olsun. Oy verdiğimize pişman olduk. Bu kadar da olmaz. Biz, amele adamız. Ev kiraları uçtu. Millet evine ekmek götüremiyor" dedi.

Zekeriya Savuran isimli vatandaş ise "200 liralık alıyoruz. Çok ucuz olduğu için bu fiyattan alıyoruz. Yakında 50 liralık akaryakıt alacağız" diye konuştu.

200 liraya 13 litre otogaz alabildiğini belirten Cuma Kurnaz da "Yapacak bir şey yok. Ben, sanayide tamirciyim. Böyle giderse arabanın ayarları ile oynayacağız. Zam geliyor, sürekli geliyor, yapacak bir şey yok" dedi.

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.