grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Başkan Mustafa Yılmaz PETLAS'ı Katkılarından Dolayı Kutladı

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz; başarılarından ve Türkiye ve Kırşehir ekonomisine sunduğu katkılardan gurur duyduklarını belirtti.

Gündem Yayın: 30 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.09.2023 22:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Türkiye lastik sektörünün yerli sermayeli lider kuruluşu ve Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyesi Petlas, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'nda 68'inci olarak, ülkemizin en büyük 100 sanayicisi sıralamasın da 5 basamak yükselerek başarısına devam etti.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Petlas’ın başarılarından ve Türkiye ve Kırşehir ekonomisine sunduğu katkılardan gurur duyduklarını belirterek, şunları söyledi:ırşehir’in en büyük istihdam sağlayıcısı ve kent ekonomisin lokomotifi konumunda olan Petlas, ilimizde istihdama sağladığı katkıyla şehrimiz ekonomisine büyük oranda katkı sağlamaktadır. Ülkemiz sanayisi her alanda büyük sıkıntı yaşarken, ilimizin gözbebeği Petlasımıza sahip çıkıp, her zaman yanında olmak bizlerin görevidir. Kırşehir’de binlerce insanımıza iş ve aş veren Petlas’ın her geçen büyüyerek ülkemizdeki büyük şirketler arasında yer alması Kırşehir ve bizler için büyük bir gurur vesilesidir.

Ülkemizde, hatta dünyada yaşanan ekonomik durgunluğa rağmen yatırım yapan, istihdamı arttıran, üretim ve satışını arttırarak ülkemizdeki en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında 68. sıraya gelmesinden büyük gurur duyduk, mutlu olduk. Petlas Yönetimini ve çalışanlarını kutluyorum. Bir kez daha ifade etmek isterim ki, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak üretime katkı sağlayan Petlas başta olmak üzere her üyemizin yanındayız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.