grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

GÜLÜMSEMENİZDEN MEMNUNMUSUNUZ?

Sararmış ve lekeli dişler: Dişlerdeki renk değişiklikleri ve lekeler, diş hekimi muayenehanesinde güvenle yapılabilecek diş beyazlatma tedavisiyle giderilebilir.

Sağlık Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 20:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Gülüşünüzden memnun musunuz? Estetik diş hekimliği tedavileri, gülüşünüzün estetiğini iyileştirmeye odaklanır, size güzel ve sağlıklı bir gülümsemeye sahip olduğunuzu bilmenin güvenini verir. Gülüşünüzü güzelleştirmek istiyorsanız, sahip olmak istediğiniz tüm gülümseme iyileştirmelerini sağlayan dijital gülüş estetiğini düşünebilirsiniz.

 

Doç. Dr. İlhan Metin Dağsuyu, gülümseme estetiği ile hangi sorunların çözülebileceğini paylaştı.

* Sararmış ve lekeli dişler: Dişlerdeki renk değişiklikleri ve lekeler, diş hekimi muayenehanesinde güvenle yapılabilecek diş beyazlatma tedavisiyle giderilebilir.

* Çarpık dişler: Diş teli gibi ortodontik tedaviler ve şeffaf plaklar, dişleri daha düz bir pozisyona getirmek için kullanılır.

* Ayrık dişler: Dişler arasındaki boşlukları kapatabilen diş kaplamaları veya boşlukları kapatmak için dişleri hareket ettirecek ortodontik tedaviler ile çözülebilir.

* Çapraşık veya kırık dişler: Hasar görmüş veya çapraşık dişler, etkilenen dişlerin görünümünü iyileştiren diş kaplamaları ile tedavi edilebilir.

* Eksik dişler: Diş implantları eksik diş sorunlarına ideal çözümlerdir. İmplantlar, gülümsemenizin normal görünümünü ve işlevini tamamen eski haline getirir ve ömür boyu kullanılabilir.

Güzellik algısının kişilere ve kültürlere göre değişse de temelinde çok net kuralların olduğunu belirten Doç. Dr. Dağsuyu, Güzel bir gülüşün en önemli kısmının dişler olduğunu belirtti ve dişlerin kişinin yüz şekli ve dudak yapısı ile uyumlu olması estetik bir gülüşün olmazsa olmazdır dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.