grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de 112 Milyon TL'lik Arsa

Kırşehir'de 110 dönümlük tarla için toplam 112 Milyon Türk lirası isteniyor.

Gündem Yayın: 14 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.01.2024 19:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gıda ürünlerindeki fiyat artışının ardından son dönemde tarlalara olan ilgi de oldukça büyük ancak Kırşehir'de satışa çıkarılan tarla diğerlerinden biraz daha farklı.Sarı ilan sitesinde satışa çıkarılan 110 dönümlük tarla için toplamda 112 milyon Türk lirası isteniyor.

Tapuda tarımsal nitelikli arazi olarak görülen tarla Kındam Mahallesinde ve Ankara-Kayseri Karayolu üzerinde bulunuyor.Anayola 200 metre cephesi bulunan tarla, Ankara-Niğde otobanının da hemen çıkış noktasında bulunuyor.Kılıçözü Sanayi sitesine yakın bir mevkide bulunan tarlanın etrafında da çok sayıda ticari işletme bulunuyor.Ayrıca Tarla Petlas ve Organize Sanayi Bölgesi'ne de yakın bir konumda.

Ankara-Kayseri karayoluna 200 metre cephesi bulunan gayrimenkulün tarla değil de imarlı ticari alan olması durumunda ise fiyatının kat ve kat daha yüksek olması bekleniyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.