grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

FİLENİN SULTANLARI BEYAZ MELEKLER SEVİNÇ KUPASINI TAKDİM ETTİ

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları" etkinlikleri kapsamında Kadınlar Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Beyaz Melekler Takım Kaptanı Gülcan Maraş kupayı Hastane Başhekimi Doç Dr. Süleyman Ersoy’a takdim etti.

Gündem Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Hastane çalışanlarının kalbinde ilk gün itibarıyla taht, hatta tahtlardan oluşan bir nevi site inşa etmiş olan Doç.Dr. Süleyman Ersoy Beyaz Meleklerin kupa kazanmasını bir son değil bir sonun başlangıcı olarak nitelendirmesi hem kaptan Gülcan Maraş’ı, hemde Takım arkadaşlarını çok mutlu etmiştir.

Başhekim Ersoy kaptan Gülcan Maraş ve takımını, başarılarından dolayı kutlayarak teşekkür etti.

19-20 Ekim 2023 tarihlerinde İlimizi temsil edecek olan beyaz meleklerin, iller arası voleybol turnuvasın da yeni başarılarla dönmeleri, Kırşehir sağlık çalışanlarına doping olacaktır diye nitelendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.