grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KAZANKAYA MEVKİİ YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU

Kırşehir'de bir dönem insanların geceleri yürümeye korktuğu Kazankaya Mevkii yepyeni ve modern bir görüntüye kavuşturuldu.

Gündem Yayın: 30 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 30.05.2023 21:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ''girilmedik mahalle bırakmayacağız'' diyerek daha önce atıl bırakılmış ve dokunulmamış birçok cadde, sokak ve bulvarda üst yapı çalışmaları gerçekleştirmiş ve çalışma yapılan bölgeleri yeni ve modern görünüme kavuşturmuştu.Bir dönem vatandaşların, gece yürümeye korktuğu Kazankaya mevkiiden gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yürüyüş yolu, sıcak asfaltlama , peyzaj düzenlemesi ve ağaçlandırma ile birlikte insanların vakit geçireceği kamelyalar inşa edilmişti.Aynı şekilde Arif Ekici Caddesi'nde de sıcak asfaltlama ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi.Kazankaya mevkii ve Arif Ekici Caddesi'ndeki çalışmalar ile birlikte bu bölgeler yeni ve modern görünüme kavuştu.

 

Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu şu ifadelere yer verdi :

“Bugüne kadar yol ve kaldırım yapım çalışması için dokunulmayan pek çok bölgeye el atan Kırşehir Belediyesi, vatandaşların mağduriyetini gidererek rahat ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuşması gereken bölgelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz, Kırşehir halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve onlardan aldığımız güçle de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda sıcak ve soğuk asfalt serim işlemlerimiz 2023’te daha da arttırılacak. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Kazankaya Mevkii ve Arif Ekici Caddesi de yeni görünümüne kavuştu. Kırşehir halkına hayırlı olsun.

Biz Kırşehir Belediyesi olarak alt yapı ile birlikte üst yapı çalışmalarına önem veriyoruz. Yaptığımız çalışmalarda sade yol ve kaldırımla sınırlı kalmıyor, yeşil alanlarımızı da çoğaltarak peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Amacımız Kırşehir’i daha modern ve örnek bir şehir kimliğine kavuşturmaktır.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.