grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir FK, deplasmanda Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir FK, deplasmanda Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 20:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2 . Lig Beyaz Grup’ta yer alan Kırşehir Futbol Spor Kulübü, 14. hafta maçında Adıyaman Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Adıyaman Kâhta İlçe Stadı’nda oynanan maçı 2 kulübün yöneticileri ve 2 bin kadar sporsever takip etti.
Ankara Bölgesinden Burak Demirkıran’un yönettiği maçta aynı bölgeden Mikail Can'ın 1. Yardımcı, Nevşehir Bölgesinden Yahya Kemal Yurtbilir 2. yardımcı ve İstanbul Bölgesinden Esad Sadık Demirtaş 4. Hakem olarak görev aldı.
Maça oldukça istekli ve arzulu başlayan Kırşehir Futbol Spor Kulübü, 33. Dakikada Tolga Şahin’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. İlk devre Kırşehir FK’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, 2. devreye daha etkili başlayan Adıyaman Futbol Kulübü ise 61’de İbrahim Mirza Aral’ın golüyle skoru dengeledi.

Beraberliğin ardından tüm gücüyle rakip kalede golü arayan Kırşehir FK 86. dakikada Cerem Talha Dinçer’in golüyle yeniden öne geçti.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçtan 2-1‘lik üstünlükle ayrıldı.
Bu kritik galibiyetin ardından puanını 12’e yükselten Kırşehir FK, 12. sıraya yükselerek kendisini ateş hattının dışına attı.
Kırşehir Futbol Spor Kulübü, 15. hafta kapsamında 9 puanla 18. Sırada bulunan Serik Belediyespor’u konuk edecek. 26 Kasım Pazar günü Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak olan maç 14.00’da başlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.