grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Onur Akın da vize alamadı: Bugünleri de gördük!

Onur Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 35 yıllık sanatçılık hayatında ilk defa vize alamadığını açıkladı. Akın, "Ülkem adına utanç duyuyorum" dedi.

Gündem Yayın: 30 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 30.05.2023 21:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News
 

Sanatçı Volkan Konak geçen hafta Almanya’ya vize alamadığı için konserini iptal etmişti. Bugün de sanatçı Onur Akın, Almanya konsolosluğunun vize talebini reddettiğini duyurdu.

Akın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 35 yıllık sanatçılık hayatında ilk defa vize alamadığını belirtti.

“ÜLKEM ADINA UTANÇ DUYUYORUM!”

Akın, şu ifadeleri kullandı:

* Bugünleri de gördük! 35 yıllık sanat hayatım boyunca dünyanın birçok ülkesinde defalarca konser yapmış, özellikle Schengen ülkelerinden uzun soluklu vizeler almış ve hiçbir sorun yaşamamış bir sanatçıyken Almanya konsolosluğundan ilk defa “ret” aldım…

* Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken bu ülkenin sanatçılarının Avrupa kapılarında sığınmacı ve mülteci muamelesi görmelerini ret ediyorum. Bu durumdan ülkem adına üzüntü ve utanç duyuyorum!!!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.