grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Sevgilisinin Vurduğu Kırşehirli Polis Hayatını Kaybetti

Tartıştığı sevgilisi tarafından başından vurulan Aksaray'da görevli Kırşehirli Polis Memuru Abdullah Eroğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 09 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 09.07.2023 22:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay, 29 Mayıs 2023 tarihinde Taşpazar Mahallesi 839. Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli Abdullah Eroğlu (26) ile sevgilisi Aysel Baydar (23) arasında Eroğlu'nun ayrılmak istemesi nedeniyle tartışma çıktı.Bunun üzerine çok sinirlenen Aysel Baydar, evde bulunan beylik tabanca ile genç polisin kafasına ateş etti.Yere yığılan polis memuru komşuların haber vermesi üzerine Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Sevgilisini vuran genç kadın ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

POLİS MEMURU YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Aksaray'da tedavi altına alınan ve Kırşehir nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen Polis Memuru Abdullah Eroğlu, 40 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.Genç polisin acı haberi yakınlarını yasa boğdu.

#
Yorumlar (1)
ARAPLILI
10.07.2023 10:47
kızı kullan kullan sonra da yeni birisini bul ne ben ayrılıyorum muş..
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.