grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Boztepe İlçesi Yenidoğanlı İlkokulu'nda Çok Anlamlı Proje

Yenidoğanlı İlkokulu'nda "Doğaya Saygı Geleceğe Miras" E-Twinning Projesi Gerçekleştiriliyor!

Eğitim Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 21:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Yenidoğanlı İlkokulu'nda "Doğaya Saygı Geleceğe Miras" E-Twinning Projesi Gerçekleştiriliyor!

Yenidoğanlı İlkokulu, geleceğimizi daha yaşanabilir kılabilmek ve öğrencilerimizin çevre bilincini artırmak amacıyla "Doğaya Saygı Geleceğe Miras" adlı e-Twinning projesini başlattı. Proje, okul müdür yardımcısı Cahide KARAKAŞ TAN kuruculuğunda, İspanya ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir.

Bu anlamlı projenin temel hedefleri arasında, öğrencilerde çevre farkındalığını artırmak, sürdürülebilirlik kavramını tanıtmak, çevre sorunlarını incelemek ve sosyal sorumluluk bilinci oluşturmak bulunmaktadır. Aynı zamanda, çevre eğitimi uygulamalarını geliştirmek ve öğrencilerin liderlik yeteneklerini güçlendirmek de projenin önemli amaçları arasında yer almaktadır.

Proje, öğrencilere erken yaşlarda çevre anlayışlarını keşfetme fırsatı sunarak onları gelecekteki çevre liderleri olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. İletişim becerilerini güçlendirmek, yaratıcılık becerilerini artırmak ve öğrencilerde çevre konularında liderlik yetenekleri kazandırmak adına çeşitli etkinlikler ve çalışmalar planlanmıştır.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.