grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

EMLAK VERGİSİ 2. TAKSİT ÖDEMELERİNDE SON GÜN 30 KASIM

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ 2. TAKSİT ÖDEMELERİNDE SON GÜN 30 KASIM 2023 PERŞEMBE

Gündem Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 20:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği, öğle arası dahil mesai saatleri içerisinde hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca ödemeler www.kirsehir.bel.tr adresindeki "Online İşlemler" bölümünden de yapabiliyor.

 

Emlak Vergisi’nin 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona erecek olması nedeniyle Kırşehir Belediyesi Gelir Şefliği Vezneleri öğle araları da açık olacak.

Bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak tahsil edilen Emlak Vergisinin ikinci taksit ödemesi 30 Kasım 2023 tarihinde sona erecek.

Ödemenin son günü 30 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecek olan ödemeler için Belediyemiz vezneleri öğle araları ile 25-26 Kasım Cumartesi Pazar (09.00-16.00 arası) günleri de açık olacak ve vatandaşlar veznelerde ödemelerini yapabilecekler.

Vatandaşlarımız ayrıca, Kırşehir  Belediyesi internet sitesinden (https://www.kirsehir.bel.tr/) girilmesi sureti ile site ana sayfasındaki Online İşlemler bölümünden, alınacak bir şifreden sonra belediyeye olan emlak vergisi ve diğer borçların tamamını ödeyebilecekler. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.