grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

YOL ÇALIŞMALARI HALKIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Kırşehir'in en önemli güzergahlarından olan Nursultan Nazarbayev Bulvarı'nda asfalt seriminin tamamlanmasının ardından yol çizgi çalışması da yapılarak trafik akışının sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi sağlandı.

Gündem Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 23:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'in birçok noktasında alt ve üst yapı çalışmaları gerçekleştiren Kırşehir Belediyesi, en önemli güzergahlardan birisi olan Nursultan Nazarbayev Bulvarı'nda başlattığı çalışmaları tamamlamak üzere.Alt yapı işlemlerinin ardından sıcak asfalt serimi yapılan bulvarda yol çizgileri çekilerek trafik akışı sağlıklı bir şekilde sağlandı.Peyzaj ve kaldırım çalışmalarının ardından Nursultan Nazarbayev Bulvarı yeni görünütüsüne kavuşmuş olacak.

Mevsim koşulları el verdiği ölçüde şehrin farklı alanlarında çalışmalarına hiç ara vermeden devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; “Göreve geldiğimizde halkımıza verdiğimiz çoğu projeyi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizde, mahalle halkımızdan da aldığımız destekle ve ortak akılla yürüttüğümüz çalışmalar birer birer tamamlıyor ve hizmete sunuyoruz.

  Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz de tüm Kırşehir Belediyesi ekibi olarak hem sahada hem de ilimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya devam ediyoruz. Amacımız tüm Kırşehir halkının bu şehirde rahat bir şekilde yaşamasını sağlamaktır.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.