grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Atılgan Yılmaz Belediye Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Mucur Belediye Başkanı ATILGAN YILMAZ Kırşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu resmi olarak basın toplantısı yaparak duyurdu.

Gündem Yayın: 12 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 12.10.2023 21:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Bugün, Kırşehir'in Mucur ilçesinin mevcut Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, 31 Mart 2024 Mahalli seçimleri öncesinde, beklentileri boşa çıkarmayarak Kırşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu resmi olarak duyurdu.

Bu önemli açıklama, şehirdeki tanınmış mekânlar olan Grad Terme Otel'de düzenlenen özel bir programla kamuyu ve basını bilgilendirerek yapıldı.

Yılmaz'ın hedefleri ve taahhütleri

Yılmaz, adaylık açıklamasında, “Anavatanım, baba yurdum, ozanlar diyarı şirin Kırşehir’e hizmet etmek için Ak Parti Kırşehir Belediye başkan aday adayı oluyorum." ifadelerini kullanarak, yürüdüğü yolda geçmişten aldığı ilham ve liderlerin ideallerini vurguladı.

Yılmaz, şehre olan bağlılığını ve yıllarca bu şehir için nasıl hizmet ettiğini de anlattığı konuşmasında; bu süreçte Ahi Evran, Cacabey, Yunus Emre, Aşıkpaşa, Hacı Bektaş-ı Veli, Ahmedi Gülşehir ve Büyük Usta Neşet Ertaş gibi isimlerin memleketi olan Kırşehir için hayallerini ve projelerini de paylaştı.

Atılgan Yılmaz, aday adaylığı sürecinde Kırşehir’in mahalleleri ile ilgili olan projelerini de detayları ile açıklamayı ihmal etmedi. Yenice, Medrese, Aşıkpaşa, Kervansaray ve diğer önemli mahalleler için belirlediği projelerle şehrin geleceğine dair vizyonunu ortaya koydu.

Başkan, aynı zamanda şehri ilmek ilmek bildiğini ve Kılıçözü çayı, Dinekbağı, Üçgöz, Güvercinlik, Değirmendere ve daha birçok önemli bölgesini şehri ve sakinlerini daha iyi hizmetlerle buluşturmak için kullanacağını vurguladı.

Yılmaz, "15 yıllık belediye tecrübesi, 45 yıldan fazla siyasi tecrübemizle her kesim tarafından kabul gören bir kardeşiniz olarak ak parti Kırşehir belediye başkan aday adayı olarak BU KUTLU YOLDA BENDE VARIM DİYORUM.” sözleri ile deneyiminin ve tecrübesinin altını çizdi.

Şehir için yaptığı hizmetlerle tanınan ve politik kariyerinde sayısız başarıya imza atan Yılmaz, Kırşehir’e olan inancını ve bu kutlu yolda var olduğunu bir kez daha ifade etti. Yılmaz’ın bu açıklamasının ardından, gözler diğer partilerin ve adayların üzerinde olacak ve seçim sürecinde dengelerin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Yılmaz, Kırşehir’i ve tüm mahallelerini bir adım daha ileri taşımayı hedeflerken, onun bu yolda nasıl bir strateji izleyeceği ve şehre ne gibi yenilikler getireceği vatandaşlar tarafından şimdiden merak konusu oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.