grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Akçakent İlçesinde MHP'nin Güçlü İsmi Aday Adayı Oldu

Şahin, "Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye" anlayışıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yarışacağını açıkladı.

Siyaset Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 20:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçmişinde en ufak bir şaibesi olmayan, mütevazı, devlet tecrübesi olan,Musa Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Akçakent Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla bu haberi duyuran Şahin, "Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye" anlayışıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yarışacağını açıkladı. 

Sosyal medya hesabından adaylık başvurusu paylaşımı yapan ve Kadına yapılan şiddete hayır sloganıyla yola çıkan Musa Şahin ‘’ yaptığı basın açıklamasında; Milliyetçi Hareket Partisi Akçakent Belediye Başkanlığı Adaylık başvurumuzu yaptık. Hiç kuşkusuz hakka ve halka meftun olanların alnı da, bahtı da, yolu da açıktır. Hiç kuşkusuz zafer inananlarındır. “Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye” anlayışıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için, istifa ederek Akçakent ilçesi belediye başkanı aday adaylık başvurumu yaptım. Birliğimiz daim olsun. Rabbim hayırlı etsin. İlçemize faydası olan kazansın açıklamasını yaptı.

Musa Şahin Kimdir.

15.01.1970 Tarihinde Kırşehir’e bağlı Akçakent İlçesinde doğdu.30 yıldır Akçakent belediyesinde birçok yerlerde görev yaparak belediyecilik anlamında belgeler üstü ustalık belgesini almıştır.

 Halkının gözünde çalışkan ve dürüst olarak bilinen ve memleketine daha iyi hizmetler sunmak için bu göreve talip olan, Musa Şahin, üç çocuk aile babasıdır. Üretken belediye anlayışıyla bu kutsal göreve çıkmış olması ise Akçakent’liler tarafından da taktire şayan bulunulmuştur.Ahihaber.net olarak çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.