grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR BELEDİYESİ MÜZİK TOPLULUĞU ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE KONSER VERECEK

Kırşehir Belediyesi tarafından Cuma ve Cumartesi günleri biz dizi program gerçekleştiriliyor.

Gündem Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 19:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

24 Kasım 2023 Cuma günü saat 18:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Âşık Said Salonu’nda Jimnastik Gösterisi; 25 Kasım 2023 de yine Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 19:00’da Kırşehir Belediyesi Müzik Topluluğu tarafından Öğretmenler Günü Konseri verilecek.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin sosyal ve kültürel dokusuna uygun bir şekilde; UNESCO Müzik Şehri de olmamızın bilinç ve sorumluluğuyla sürekli programlar yaptıklarını belirterek şunları ifade etti:

“Biz göreve geldiğimizde halkımıza bir söz verdik ve bu sözümüz de yerine getirmeye devam ediyoruz. Belediyeler yol, su, çevre düzenlemesi, park vb. şeyleri zaten asli görevleri olarak yerine getirmelidirler. Biz Kırşehir Belediyesi olarak bununla birlikte, Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında etkinlik ve programları hayata geçirerek ilimizi Anadolu’nun ortasında parlayan bir yıldız yapmak için tüm ekibimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz.

Daha geçtiğimiz hafta 1. Tiyatro Festivali’ni hayata geçirerek misafir illerimizden gelen tiyatro ekipleriyle birlikte binlerce tiyatro severi bir hafta boyunca tiyatro oyunlarıyla buluşturduk.

Bu kapsamda, 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 18:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Âşık Said Salonu’nda Jimnastik Gösterisi; 25 Kasım 2023 de yine Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 19:00’da Kırşehir Belediyesi Müzik Topluluğu tarafından Öğretmenleri Günü Konseri verilecek. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü de şimdiden kutluyorum.

Tüm hemşehrilerimizi de yapılacak olan programlara katılmaya davet ediyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.