grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Cacabey Meydanında gerçekleştirilen Kitap Fuarı Severlerini Mutlu Ediyor.

Orta Anadolu’nun güzide kentlerinden birisi olan Kırşehir ilimiz, tarihi ve kültürel değerleri ve bağrında yetiştirdiği bu değerli şahsiyetleri ile asırlar boyunca milletimizin yaşayışına yön vermiş olması çok önem arz etmektedir.

Gündem Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 23:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kitap fuarının ilim-irfan şehri olan ve eğitimde marka kent Kırşehir’e ve Ahiliğe yakışır etkinliklerden birisi olması gerektiğini hepimiz biliriz. Bizde biraz katkı sağlamak ve

 Kitap Fuarının, okuyucu sayısının artmasına vesile olması temennisiyle siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik.

Değerli yazar Emin Salman ile yaptığımız bu güzel ziyarette, hem kitap severlere hemde şehrimiz adına düşünceleriyle katkı sağlaması taktire şayan olarak ifade etmemiz az bile gelir.

Orta Anadolu’nun güzide kentlerinden birisi olan Kırşehir ilimiz, tarihi ve kültürel değerleri ve bağrında yetiştirdiği bu değerli şahsiyetleri ile asırlar boyunca milletimizin yaşayışına yön vermiş olması çok önem arz etmektedir.


İlimizde doğup büyüyen Emin Salman Hocamızın zaman içinde milletimizin yaşadığı diğer coğrafyalara yayılan bu kültürel değerlerimizi kaleme yansıtması ve rol model olması gurur vericidir.

 

Bizler için en kolay ve en etkili öğrenme yollarından birisi kitap okumaktır. Ruhumuzu yücelten ve bizleri cahilliğin pençesinden kurtaran kitaplar, her türlü bilginin kaynağı olduğu gibi kültürel mirasın gelecek nesillere ulaşmasını sağlayan önemli bir araçtır. 

 

Gerçekçi olmak gerekirse çok okuyan bir toplum değiliz. Özellikle son yıllarda iletişim araçlarının ve internetin hayatımızın olmazsa olmazı haline gelmesinden dolayı kitaplara olan ilgi gittikçe azalmaktadır. Oysa her zamankinden daha çok kitap okumamız gereken bir çağda yaşıyoruz. Bu yüzden millet olarak kitaplara gereken değeri vermeli özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığı kazandırmalı, kitaba dokunmaktan ve okumaktan zevk alan nesiller yetiştirmeliyiz. 

 

Sayısız kitabı bünyesinde barındıran ve kitap fuarları kitap okumak için en güzel vesiledir diyen, Önce Emin Salman Hocama ve değerli yazar ve şairlerimizin de yer aldığı, birçok kitapevinin katılımıyla oluşan fuarımıza ziyaret etmenizde fayda olması gerektiğini düşünüyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.