grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Tartıştığı Babasını Silahla Vurarak Öldürdü

Kırşehir'de tartışma yaşadığı babasını öldüren Barış Altınok isimli kişi kayıplara karıştı.

Asayiş Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 00:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 

Olay Kırşehir merkeze bağlı Değirmenkaşı Köyü'nde akşam saatlerinde meydana geldi.Kıbrıs Gazisi olan Duran Altınok (70), nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple oğlu Barış Altınok (40) ile tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümesi üzerine psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Barış Altınok, silahla babası Duran Altınok'a ateş etti.Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybederken, cinayet zanlısı oğlu ise kayıplara karıştı.Duran Altınok'un naaşı otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken Jandarma her yerde katil zanlısı Barış Altınok'u arıyor.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kıbrıs Gazisi Duran Altınok'un hayatını kaybetmesine ilişkin Kırşehir Valiliği de taziye mesajı yayınladı.Mesajda, '' İlimiz merkeze bağlı Değirmenkaşı Köyünde vefat eden Kıbrıs Muharip Gazimiz Duran Altınok'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun'' denildi.

Detaylar gelecek...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.