grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AEÜ 2. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri Fuarına Katıldı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “ 2. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri" fuarına katıldı.

Eğitim Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 00:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

    22-23 Temmuz 2023 tarihlerinde Ulus Gençlik Merkezinde gerçekleşen fuarda 50’nin üzerinde eğitim kurumu yer aldı. 2. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri fuarında yerini alan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi standı, üniversite adayı öğrenciler ve velileri tarafından yoğun ilgi gördü. Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personeli, üniversite adayı öğrencilere Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin fiziki ve akademik durumu, barınma imkânları ve üniversitemizin avantajları hakkında bilgiler verdi.

                 Köklü bir geçmişe sahip olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölümleri, değişim programları, kampüs imkânları ve diğer birçok konu hakkında fikir sahibi olan öğrencilere, üniversitemiz personeli tarafından kalem, broşür, tercih kılavuzu vb. materyaller hediye edildi. Yoğun katılımlı gerçekleşen fuarda aday öğrenciler, üniversitemizin imkânlarından dolayı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin tercih listelerinde yer alacağını belirtiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.