grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Niğde'ye Giden 1'i Çocuk 2 Kişi Kazada Hayatını Kaybetti

Kırşehir'den Niğde'ye güvercin almak için yola çıkan 2 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 13 yaşındaki Uğur K.'nın, aynı araçta bulunan Mehmet D.'nin evleneceği kız arkadaşının oğlu olduğu ve annenin haberdar olması üzerine dönün dediği olay.

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 13.08.2023 13:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Kaza, dün gece saatlerinde Ankara- Niğde Otoyolu Ortaköy gişeler yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Aksaray'a tarım işçisi olarak giden Ferdi T. (33) yönetimindeki 01 FOB 665 plakalı otomobilin lastiği patladı. Ferdi T. ile araçtakiler, patlayan lastiği değiştirmek için otomobilden indi. Bu sırada Mehmet D.'nin kullandığı 51 KZ 102 plakalı otomobil, park halindeki araca arkadan çarptı. Hüseyin B. (42) yönetimindeki 01 ABV 283 plakalı hafif ticari araç da her iki otomobile çarptı.
 
 
9 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada sürücülerden Mehmet D. (25) ile yanındaki Uğur K. (13), hayatını kaybetti. Diğer sürücü Ferdi T., yanındaki Havin T. (14), Muharrem T. (19), Narin T. (9), Bektaş T. (7), Mahsuni A. (29), Tekin E. (25) ve Bektaş T. (7) ile diğer araç sürücüsü Hüseyin B. yaralandı. İhbarla kaza yerine AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı; durumlarının iyi olduğu bildirildi.

 

 

DÖNMELERİ İÇİN TEPKİ GÖSTERİP YALVARMIŞ

Mehmet Deliaslan'ın bir süre önce Özlem T. isimli kişiyle evlenmek için Kırşehir'e geldiği.Uğur K.'nın ise Özlem T.'nin oğlu olduğu öğrendildi. Mehmet D.'nin , küçük çocuğa 'Gel sana takla güvercini alalım' diyerek Kırşehir'den Niğde'ye gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Durumdan habersiz olan Özlem T. ise Mehmet D.'yi telefonla arayıp, oğlunu götürmesine tepki gösterip, geri dönmeleri için yalvardığı belirtildi.Öte yandan kazayı duyup gelen çocuğun babası , hastanenin acil servisi önünde bekleyen eski eşine, tepki gösterip, saldırmak istedi. Polis ve güvenlik görevlileri, araya girip, saldırıyı engelledi. Cenazeler, otopsinin ardından Kırşehir'e gönderilecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.