grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de AK Parti'ye 1025 Kişi Katıldı Haberleri Kafa Karıştırdı

Kırşehir'de AK Parti'ye katılan 1025 kişi konuşuluyor. Vatandaş, yaklaşık 300 kişinin bulunduğu salonda AK Parti'ye katılan 1025 kişiyi merak ediyor.

Gündem Yayın: 13 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 13.02.2024 22:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haftasonu gerçekleşen aday tanıtım toplantısının ardından iktidara yakın medya tarafından yapılan haberlerde, gelecek partisinden istifa eden 1025 kişinin AK Parti'ye katıldığı yazıldı.Ancak Kındamda bulunan spor salonunda gerçekleşen rozet takma töreninde yaklaşık 300 kişinin bulunması kafaları karıştıırdı.

KEDİ-CİĞER FIKRASI GİBİ

Söz konusu haberleri değerlendiren vatandaşlar, olayı Nasreddin Hoca'nın ''kedi nerede ?'' fıkrasına benzettiler. Gelecek partisinden AK Parti'ye katılan 1025 kişiyi merak eden vatandaşlar, ''salonda taş çatlasa 300 bilemedin 400 kişi var.1025 kişi AK Parti'ye katıldı diyorlar o zaman bu hesapta bir yanlışık var.AK Parti'ye 300 kişi katıldı desek aday tanıtım toplantısına katılan AK Partililer nerede ?'' diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler.

KEDİ NEREDE FIKRASI ?

Bir gün Nasrettin Hoca’nın canı et yemeği istemiş. Kasaptan iki kilo et alıp evine götürmüş.
– Akşama güzelce pişir bunları, demiş hanımına. Ne var ki o gün eve hanımın misafirleri gelmiş. Kadıncağız eti pişirip onlara ikram etmiş. Akşamda bir tarhana çorbası çıkarmış. Hoca’nın önüne.
– Et nerede demiş Hoca. Kadın doğruyu söyleyeceğine bir yalan kıvırmış.
– Eti kedi yedi, demiş.
– Getir şu kediyi bakalım demiş Hoca. Sonra teraziyi çıkartıp kediyi tartmış. Bakmışlar ki tam iki kilo geliyor. Hoca hanımına sormuş:
– Peki hanım demiş, kedi bu ise bizim et nerede? Et buysa kedi nereye gitti?

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.