grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İşte 2023’ün dolar zengini illeri!

81 İl arasından bu 9 il yastık altında en çok döviz biriktiren yer olma unvanın uzun süre koruyacak gibi görünüyor.

Ekonomi Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 21:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geçtiğimiz yıllarda en çok döviz bulunduran iller sıralamasında birinciliği bırakmayan Nevşehir, son yapılan araştırmada liderliği Aksaray’a devretti. Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu tarafından yapılan son araştırmaya göre Kırşehir üçüncü sırada yer aldı.

Kurumun yaptığı araştırmaya göre Aksaray birinci, Nevşehir ikinci, Kırşehir üçüncü, Yozgat dördündü, Kütahya beşinci, Yalova altıncı, Bayburt yedinci, Elazığ sekizinci, Antalya ise dokuzuncu sırada yer aldı.

81 İl arasından bu 9 il yastık altında en çok döviz biriktiren yer olma unvanın uzun süre koruyacak gibi görünüyor.

Birbirine komşu Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat ilk 4’te yer alması ise sosyal medyada çeşitli yoruma sebep oldu. Vatandaşlar, 4 zengin ilinde küçükşehir statüsünde olmasını alaycı bir şekilde eleştirdi. Ayrıca bazı vatandaşlar ise “bu 4 şehir her şeye müstahak” yorumu yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.