grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Soğan ve Patatesi Yarımşar Kilogram Alan İnsanlar Var

Soğan ve Patatesi Yarımşar Kilogram Alan İnsanlar Var

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2023 00:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, Bağbaşı Mahallesi Pazar Yerinde vatandaşları ve esnafları dinledi.Alışveriş yapan kadınlarla sohbet eden Kılıç, '' Şu anki ekonomik durumunuzdan memnun musunuz ?'' diye sorunca kadınlar , ''tabiki memnun değiliz, maaşımıza zam yapmayı bıraksın gelen zamların önüne geçsin.Maaş yerinde dursun zam kalksın'' diye cevap verdiler.

 

''YARIM KİLOGRAM SOĞAN YARIM KİLOGRAM PATATES ALAN İNSANLAR VAR''

Mustafa Kılıç, bir pazarcı esnafına işlerini sordu.Pazarcı esnafı ise ürünlerde kilogram başına 1,5 TL kar marşı olduğunu belirterek duruma tepki gösterdi.İktidarın makarna ve kömür dağıtmak yerine fabrika kurmasını  ve vatandaşın ürettiğini tüketmesi gerektiğini belirten bir başka pazarcı esnafı ise '' 2 dakika önce gelseydin buraya canlı örneğini gösterirdim; yarım kilogram soğan yarım kilogram patates alan insanlar var.Önceden çuvalla satıyorduk şimdi kilogram ile satamıyoruz'' dedi.

 

''YILDIRDILAR VALLAHİ YILDIRDILAR''

Koyu MHP'li olduğunu belirten başka bir pazarcı esnafı da '' Yıldırdılar vallahi yıldırdılr.Sen bana emeklilik için söz veriyorsun 2018'de; seçim yaklaşmış çıkarmaya çalışıyorsun.Bayramdan önce herkes maaşını alacak diyorsun.Mart'ın 3'ünde başvurmuşum daha bağlanmadı bana.Niye yalan konuşuyorsunu? '' sözlerine yer verdi.

 

ERDOĞAN GİDERSE MEMLEKET NİYE BATSIN ?

Seçim çalışmaları sırasında AK Parti'li siyasilerin ''AK Parti'den daha iyisi mi var?'' dediklerini kaydeden başka bir pazarcı esnafı ise, '' Bugün et 350 TL ise ben senden menun değilim kardeşim.Erdoğan giderse memleket batar... Niye batsın kardeşim? Hadi yarın adam öldü batacak mı bu memleket ? '' ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.